Zo trots als een pauw

Vandaag was ik bij mijn moeder omdat het 2 jaar geleden is dat mijn vader is overleden. Tijd voor een bijzondere kleurrijke jurk, passend bij de persoon die hij was. Het is 1 van mijn lievelingsstukken, en ik krijg altijd opmerkingen als ik deze pauwenjurk draag. Sommige mensen geloven dat het geluk brengt een pauwenveer te vinden. Nou deze jurk en ik hebben al vele gelukkige momenten gedeeld. Ik heb hem gevonden op de Noordermarkt. Riem komt er ook vandaan. Schoenen zijn van Creeper en heb ik via Amsterdam Yard Sale. Jasje komt van de kinderwinkel Ko & Flo (ja echt wel handig als je klein bent, shoppen in kinderwinkels), en is van Little Eleven Paris. Muts komt van de Zipper (topwinkel). Zwarte armband is van de mannencollectie van Diesel. Rijg armbanden heeft mijn neefje Ollie (6 jaar) gemaakt. Zwarte kralenarmband draag ik dagelijks zolang als ik me kan herinneren en komt van Milagros Mundo (1 van mn favorieten sieraden shops in Amsterdam). Wat de zilveren ringen betreft, 1 ring is eigenlijk een servet ring van mn moeder, de pinkring heb ik gekocht bij Hutspot en de andere twee ringen komen bij festival kraampjes vandaan.