Indiaan in je kast heeft de lentekriebels

Gister zat ik zo lekker op mijn dakterras in de zon en ik bedacht me dat het volgende week nog veel warmer wordt. Hoog tijd om mijn lente en zomer kleren uit mijn kast te halen. Ik vind dat altijd een hele leuke klus, want wat had ik ook al weer? En terwijl ik mijn kleren dan uit mijn opbergbakken haal, zie ik ook meteen de beelden voor me van wanneer en vooral ook waar ik die kleren ook al weer droeg. Op het strand, op een festivalletje, tijdens een bbq, op een bootje door de Amsterdamse grachten, tijdens mijn vakantie. Yeah zin in al die momenten weer!

Wil jij ook een opgeruimde kast vol passende, fijne en inspirerende lente en zomer outfits?Maaaaar mocht jij nu helemaal geen zin hebben in deze klus, dan huur je mij gewoon in. Ik heb nu een actie gedacht waar dat met korting kan. Om te vieren dat de lancering van Indiaan in je kast zo goed gaat. Ga naar deze link en de ins en outs zie je in mijn filmpje. Zie ik je binnenkort om jouw kast lente en zomer proof te maken?