Hoe geweldig om 'n kastopruiming te starten met Colombiaanse koffie?

Ben laatst in de kast gedoken bij Brigitte, een sprankelende sportieve en creatieve vrouw die mij bij ontvangst de zaligste Colombiaanse koffie voorschotelde. De sfeer was meteen top, dat begrijpen jullie. 
En ik ontving van haar de supergave onderstaande recensie. Zo tof om dit te lezen. Vooral ook omdat ze beschrijft dat ze het toch vooraf wel heel eng vond om mij in haar kast te laten kijken. En omdat ze haar kleding al best lang heeft, hoe kan dat dan vernieuwend werken?
Veel leesplezier.

"Een ochtend met de Indiaan in je kast
Best spannend vond ik het om die indiaan in mijn kast te laten. Wat als ze mijn kleding stom, lelijk of onbruikbaar vindt? Onnodig zo bleek. 
Het was verhelderend, leuk, leerzaam en eigenlijk een echte verwenochtend. Chiara is een en al positiviteit en wist steeds het mooiste in mijn outfit (en in mij) te zien. Nu ik nog.

Ik heb een paar handige tips gekregen over wat ik gewoon niet meer moet kopen, zo blijk ik vaak te grote kleding aan te schaffen…. Superhandig dat ik later een verslag kreeg met onder andere foto’s van de setjes die we samen hebben bedacht. Want je doet het echt samen, dat is inspirerend. Ik kijk nu toch anders naar de kleding die ik –vaak al heel lang- heb. Dat is precies wat mij enorm aanspreekt in dit duurzame concept: Chiara gaat echt uit van de kleding die er is en van mijn lijf en persoonlijkheid met de mooie en minder mooie kanten. Dus niet –heel makkelijk- een nieuwe garderobe aanschaffen, maar gewoon met nieuwe ogen kijken naar de kleding die je al hebt.

Een echte aanrader! Zeker voor de ‘groene dames’ onder ons. "

Dank Brigitte.