Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Outfit geinspireerd door de zon

Outfit geinspireerd door de zon

Een nieuwe week en dus een nieuwe outfit. Wat draag ik zoal?

Nou door de zon kreeg ik vanmorgen zin in mijn okergele jurk van jutka & riska. Mijn lievelingsvest is van Gestuz (een aantal van mijn vriendinnen heb ik dit vest cadeau gedaan, zo blij ben ik er zelf mee) en mijn gympen zijn van Vans.

De Italiaanse hoed komt bij Lucky Vintage NL vandaan, gekocht toen ik een weekendje in Rotterdam was. Mijn Amsterdamse grachten ketting is van The Maker Store (favo winkel). Mijn horloge heb ik gevonden bij AMSTERDAM YARD SALE. Mijn ringen en armband komen van Unicorn Boutique en van ANNA + NINA Department Store. De kralen armbanden heb ik gekregen en komen uit de Ivoorkust.

Zonnige week!

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Een ontwerpster om in de gaten te houden: Liselore Frowijn

Een ontwerpster om in de gaten te houden: Liselore Frowijn