Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Pause pop-up, een winkel met alleen maar (internationale) duurzame merken

Pause pop-up, een winkel met alleen maar (internationale) duurzame merken

Gister bezocht ik de geweldige Pause pop up, opgezet door Romina Pirani en Leticia Bordoni. Ik ontmoette verschillende ontwerpers en eigenaren die gepassioneerd over hun collectie vertelden en over hun beweegredenen waarom ze op een duurzame manier willen werken. Prachtig om zoveel like- minded personen bij elkaar te brengen. Ik heb heel veel ideeën opgedaan voor mijn klanten en mijn hoofd borrelt over van de nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Wil je Pause pop- up bezoeken, dan kan dat nog  t/m zondag 2 april in de Posthoornkerk in Amsterdam.

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Hoe geweldig om 'n kastopruiming te starten met Colombiaanse koffie?