Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Als style coach wil ik op de hoogte blijven van wat er zoal gebeurt in de wereld. Dit omdat de wereldse gebeurtenissen zijn weerslag hebben op het modebeeld, en vooral ook op de manier waarop mensen zich graag willen kleden. Ik geef deze informatie door aan mijn klanten tijdens mijn coaching sessies. En als laatste ook omdat ikzelf geïnspireerd raak door wat er om me heen gebeurt. Maar hoe verkrijg ik nu mijn informatie?

Onder andere door heel veel op straat te lopen. Ik bekijk mensen, fotografeer ze en ik heb m'n eigen foto bieb aangelegd. Ook heb ik altijd een boekje bij me waar ik bepaalde outfit combinaties in noteer die ik tegenkom. En ik kijk naar wat er in de winkels gebeurt. Welke etalages hebben ze, welke merken verkopen ze, wat is hun assortiment en welke kleuren/ materialen/ vormen richten ze zich op. 

Verder lees ik heel veel. Je kunt mij dus regelmatig in de boekenwinkel vinden voor een boek of een tijdschrift. Ook ga ik wekelijks naar de bieb om modeboeken te bekijken. En online volg ik allerlei blogs.

Maar het aller aller allerleukste vind ik t bezoeken van markten, kleding events, lezingen, modeshows, tentoonstellingen en fotogalerijen om te praten met experts, informatie uit te wisselen en nieuwe vrienden te maken.

Dus wil je nu weten waar ik zoal uithang? Kijk dan op https://indiaaninjekast.nl/inspiratie/. Hier vermeld ik alle evenementen waar ik heen ga (en deze lijst update ik WEKELIJKS).

Zin om een keer samen te gaan? Laat het mij weten