Hoe maak ik optimaal gebruik van al mijn kleding?

Op dit moment is het weer zo niet te peilen dus trek ik elke ochtend lagen kleding aan. Ik start met over mn ondergoed, een hemdje en dan een blouse, jurk, vest, jas en shawl. Aan de onderkant een legging of maillot en sokken. Als ik dan een moment uit de wind zit en vol in de zon gaan alle lagen uit tot mn hemd. Zo ben ik op alles voorbereid.

Voor mij 1 van de redenen dat ik niet echt een zomer en winteronderscheid heb in mn kledingkast de laatste jaren. In mn winterdozen zitten wel mn echte dikste jassen en vesten en in mn zomerdozen mn slippers, strooien hoed en hippiejurken maar t overgrote deel van mijn kleding draag ik het hele jaar door. En nu als ik weet dat ik een bijna de hele dag binnen blijf doe ik net of het warm is en draag ik mn zomerjurken en open schoenen nu al. En negeer ik de kou, regen en wind buiten dus totaal.