Wie zit er nu achter Indiaan in je kast?

In dit blog zal ik je iets meer vertellen over de indiaan achter Indiaan in je kast

Zo'n 41 jaar geleden ben ik geboren in Colombia, in de omgeving van Bogota. Na 9 maanden kwam ik terecht in Spaarndam door adoptie. Op de lagere school vond ik het machtig interessant te vertellen dat ik een heuse indiaan ben. En volgens mij verzon ik erbij dat ik in een tipi woonde en een verentooi droeg. Haha! Met carnaval naaide mijn moeder een prachtig echt indianenpak voor mij, waarmee ik in de krant kwam en de prijs won voor best verklede kleuter! 

Soms komen er op straat in Amsterdam mensen naar me toe en zeggen dat ze meteen zien dat ik een indiaan ben. Dan doe ik van binnen een klein dansje. Ik trots natuurlijk! Sinds mn 30e ben ik tatoeages gaan zetten en nu heb ik er 4 die iets met mijn indiaan zijn te maken hebben: een pijl, een indianenmeisje, een Colombiaanse kikker en natuurlijk de veer!

Dus toen ik mijn bedrijfsnaam aan het bedenken was, had ik meteen het idee om iets van mezelf erin te verwerken. En als bedrijfslogo m'n veer, die op mijn rechterarm getatoeëerd staat. En zo was de cirkel voor mij rond. Indiaan in je kast was geboren :-) 

Wil je meer weten? Ik hoor het graag.

Indiaan in je kast logo: Van Driel Krol