Soul Salon

Afgelopen weekend vonden zowel de Modefabriek als Soul Salon plaats en vooral van de laatste internationale modevakbeurs was ik zwaar onder de indruk. Het doel van Soul Salon ‘is om brands, ontwerpers, inkopers en pers samen te brengen om de passie voor innovatie in ondernemen te delen, te netwerken en gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst.' Helemaal mijn cup of tea. Het was voor mij een dag waar ik ontzettend veel bekenden tegen t lijf liep. En waar ik boeiende oude en nieuwe duurzame kledingmerken ben tegengekomen, kleding ideeën heb opgedaan voor mijn klanten en alle collecties heb kunnen bekijken, passen en voelen. Ik heb met de oprichters en mensen achter de verschillende merken kunnen spreken en mooie passievolle verhalen gehoord. Ik zal dan ook de komende weken over een aantal merken een stukje schrijven. Onderstaand alvast een indruk van de opzet.