Indiaan in je kast in Soulstores

De eerste keer dat ik Talita Kalloe van Soulstores ontmoette was ik meteen enorm onder de indruk van haar bevlogenheid. Haar gave om te verbinden. Haar gevoel voor esthetiek. Haar professionaliteit. Haar lichaamstaal. En we spraken meteen af dat we een keer zouden gaan samenwerken. En toen was het dan zover. Voor Soul Stores 'Way of Life' heeft zij mij geïnterviewd over onder andere de nummer 1 duurzame tip, wie mij inspireren als duurzame ondernemers en wat ik echte soul stores vind (naast je eigen kledingkast als winkel natuurlijk). Demi Koen maakte de prachtige foto's die precies weergeven wie ik ben. Kortom, voor mij een samenwerking waar ik heel trots op ben. Talita, je bent een cadeautje. Blij dat ik je tegen het lijf liep op de Soul Salon Int. Fashion Trade Show Amsterdam.

Ken jij Soulstores nu nog niet, check de site en schrijf je in voor de nieuwsbrief!
En volg ook meteen Demi Koen, ze fotografeert niet alleen maar illustreert ook.