Hoe werk ik tijdens de kledingkast sessies ?

20170227_125419.jpg

Ik kan niet wachten om jou te helpen die rode draad te vinden in jouw kast. Zodat we samen goede combi’s maken, voor je werk, voor feestjes, voor diners. Als goede (basis)kleding ontbreekt, kan ik je adviseren wat handig is aan te schaffen, als je dat wilt. En ja, we kunnen ook samen op pad gaan om je kledingkast aan te vullen. Maar dat is niet het uitgangspunt. Lekker duurzaam, toch?

Inzicht krijgen in jou is een belangrijk onderdeel van een sessie met mij als style coach. Ik ga echt uit van jou, van jouw persoonlijkheid, van wat jij nu in je kast hebt liggen of hangen, maar ook hoe je woont zegt veel over jou als persoon. Als we samen jouw kast doorlopen, creëren we outfits waar jij je goed bij voelt. Dat staat bij mij centraal en niet het aanschaffen van nieuwe kleding. Het voordeel van meer inzicht in je persoonlijke stijl is bovendien dat toekomstige aankopen beter bij je passen en dus het aantal miskopen afneemt. Ook dat is duurzaam…

Okee! Maar hoe gaat zo’n Winkelen in je kledingkast sessie dan?

  • Nadat je een intakeformulier hebt ingevuld, maak ik persoonlijk kennis met je en bekijk je interieur en natuurlijk je kledingkast. Ik kijk of je kleding en of accessoires weergeven wie je bent en wilt zijn.
  • Samen gaan we door je kledingkast en laat ik je nieuwe mogelijkheden zien met je eigen kleding.

Met die inzichten en tips weet je hoe je er op je mooist uit kunt zien zonder je regels op te leggen.

Een opgeruimde kledingkast die jouw persoonlijkheid weergeeft geeft overzicht en zal je een zelfverzekerder en vrijer gevoel geven.

  • Samen bepalen we eventueel je of nog wat mist qua kleding, accessoires of ondergoed om je outfits compleet te maken.
  • Als ik goede (tweedehands- en duurzame) adresjes voor je weet, geef ik je die natuurlijk.

Op basis van mijn advies doe je geen miskopen meer. Je bespaart geld en je bent ook nog eens lief voor het milieu.

Leuk! Hoe nu verder?

Neem contact met me op om samen aan de slag te gaan. Bel of mail me en dan maken we een afspraak. Jij weet straks precies wat je stijl is en hoe je je thuis voelt in je kledingkast. En toch zie je er altijd net even anders uit.