Foto Demi Koen

Wat kan ik voor jou doen?

Als style coach bied ik verschillende diensten aan.

Vanaf 6 april 2018 ben ik elke eerste vrijdag van de maand van 11-17u te vinden bij LENA voor styling sessies. Kom je langs? Je kunt al je kledingvragen stellen, ik help je graag.

★ Graag ga ik met jou winkelen in je eigen kledingkast. Op zoek naar de mooiste en nieuwe combinaties, voor elke gelegenheid. Winkelen in je kledingkast is de meest populaire dienst die ik aanbied.

Wil je nog wat extra verdieping? Naast het maken van mooie combi’s vanuit jouw kledingkast, kan ik je ook helpen om de juiste accessoires te vinden voor elke dag. Boek dan de Winkelen in je kledingkast + Accessoires.

>> Liever een van de bovenstaande sessies samen met je vriendin(nen) doen? Dat kan. Leuker en ook nog voordeliger! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Wil je wat makkelijk toepasbare tips krijgen om zelf de eerste stappen in je eigen kledingkast te zetten, zodat je voortaan weet wat je aan kunt trekken? Kom dan naar mijn Workshop Kledingkast. Ook leuk om cadeau te geven aan je zus of te organiseren voor al je collega's.

Of wil je een Workshop Accessoires voor jou of eentje die op maat is gemaakt voor jou en je vriendinnen, een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Je krijgt een ontzettende toffe tijd en ik verzeker je dat je met enorm veel inspiratie weggaat. 

Wil je weten waar ik mijn pareltjes scoor in Amsterdam? Boek dan de Winkelen in Duurzaam Amsterdam bij me. Ik geef je de beste adresjes voor tweedehands- en vintagekleding, en duurzame merken. En je krijgt er ook nog stylingtips bij.

Ook kan ik op het gebied van (duurzame) mode advies geven aan jouw winkel, breng ik projecten voor jou tot een goed einde , of verzorg ik een lezing voor jullie studenten of collega's. Lees hier verder wat de mogelijkheden zijn.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gewoon even contact op. Want ik weet zeker dat ik je verder kan helpen. Ik kijk er naar uit om van je te horen!