Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Dit wil iedereen!

Dit wil iedereen!

"Dit wil iedereen! Met Chiara door je kledingkast op zoek naar fijne en nieuwe combi's uit je eigen garderobe. En afscheid nemen van die kledingstukken die je toch nooit draagt, maar die om een of andere reden toch in je kast blijven hangen. Maar niet weggooien natuurlijk, want er is altijd wel iemand anders die er wel blij van wordt. Met Chiara ga je op ontdekkingstocht naar je eigen stijl, ze dringt niet aan en dringt niet op, maar coacht en laat je zelf ontdekken. Leerzaam en duurzaam dus. En nazorg via de app voor als je t even niet meer weet :-). Ik word er in ieder geval heel blij van!"

Marjolein

 Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY

Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY

Op mijn werk krijg ik complimenten

Op mijn werk krijg ik complimenten