Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Een gave van Indiaan in je kast

Een gave van Indiaan in je kast

"Nadat ik een inspirerende workshop van Chiara bijgewoond had op het Fair Fashion Festival in Utrecht, wist ik dat ik graag eens met Chiara door mijn kast wilde struinen. 

Ik was enorm benieuwd hoe een style coach mijn 'samenraapsel' van diverse kledingstukken zou benoemen tot 'stijl'.  En hoewel er niet 1 etiket op te plakken is (geldt dat niet niet voor alles in het leven?), wist Chiara mij treffend te omschrijven; en ik werd daar enorm blij van (en nog steeds).

Lopende door de kleren van de stapels "niet (graag) dragen" en 'lievelingskleren" wist Chiara duidelijk te benoemen waarom bepaalde dingen voor mij wel of niet werken, qua kleur en pasvorm etc. Dingen die ik zelf wel al vermoedde/aanvoelde, maar niet goed onder woorden kon brengen. Dat is echt een gave van Chiara!

En ik voel me helemaal de hemel in geprezen over mijn benen: ik heb dit nooit zo gevoeld/beseft! 

Chiara heeft me geleerd hoe ik kledingcombinaties kan maken waar mijn pasvorm beter in uitkomt. En dat allemaal met wat ik al allemaal heb!

Nu, zo'n 2 maanden verder: ik ben van alles aan het uitproberen wat combinaties betreft. Soms weet ik nog steeds niet wat ik "s ochtends moet aantrekken, maar nu niet "omdat ik niks heb"  maar omdat ik niet weet welke combi ik moet kiezen :-).

Ik heb afstand gedaan van 2 vesten (vanwege kleur en echt opgedragen...) en 1 broek (vanwege pasvorm). Ik heb al voet gezet in 2e hands kledingzaken maar helaas nog niet geslaagd, dus heb ik deze kleding via duurzame merken aangevuld.

Ik kijk er wel naar uit om met mijn kleding naar kledingswaps te gaan; ik ben erg benieuwd. Er gaat een wereld voor me open!!!"

Elise

Chiara houdt rekening met JOUW EIGEN stijl

Chiara houdt rekening met JOUW EIGEN stijl

Bedankt voor het terugbrengen van het plezier in mijn collectie!

Bedankt voor het terugbrengen van het plezier in mijn collectie!