Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
 Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY

Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY

"Ben zo mega geinspireerd geraakt door Chiara's opmerking dat mooie stukken het verdienen om gezien te worden. "Gewoon dragen". 

Na een dag winkelen met Chiara in mijn eigen kast had ik het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY. Ik weet nog beter wat me staat en ga mijn top items gewoon wekelijks dragen. Dank je wel Chiara! Voel me een nieuw mens.

Wat ik al zo snel zag in mijn verslag achteraf, maakt me blij en ontroert me ook. Je ziet niet alleen een kast met kleren maar je ziet ook precies wie er bij die kast hoort en waar diegene gelukkig van wordt en ongelukkig. Dat vind ik knap in een dag! "

Elsbeth 

Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips naar huis gegaan

Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips naar huis gegaan

Dit wil iedereen!

Dit wil iedereen!