Doe jezelf een sessie met Chiara cadeau!

"Een sessie met Chiara is een super aanrader, vooral voor de duurzame dames onder ons. Ik vond het best spannend om die indiaan in mijn kast te laten. :) Wat als ze mijn kleding stom, lelijk of onbruikbaar vindt? Niets van dat alles. Het was verhelderend, leuk, leerzaam en eigenlijk een echte verwenochtend. Chiara is een en al positiviteit en wist steeds het mooiste in mijn outfit (en in mij) te zien. Ik heb een paar handige tips gekregen over wat ik gewoon niet meer moet kopen, zo blijk ik vaak te grote kleding aan te schaffen…. Handig dat ik later een verslag kreeg met onder andere foto’s van de setjes die we samen hebben bedacht. Want je doet het echt samen, dat is inspirerend. Ik kijk nu toch anders naar de kleding die ik –vaak al heel lang- heb. Dat is precies wat mij enorm aanspreekt in dit duurzame concept: Chiara gaat echt uit van de kleding die er is en van mijn lijf en persoonlijkheid met de mooie en minder mooie kanten. Simpelweg met nieuwe ogen kijken naar de kleding die je al hebt. Doe jezelf een sessie met Chiara cadeau. Goed voor het milieu, en uiteindelijk goed voor je portemonnee en sowieso voor je humeur! Doen!"

Brigitte