Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips naar huis gegaan

Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips naar huis gegaan

"De workshop van Chiara was bijzonder inspirerend. Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips voor mijn kleding, sieraden en ander accessoires naar huis gegaan. Chiara heeft een hele fijne coaching stijl en een scherp oog voor wat bij jou als persoon past. De persoonlijke sessies van Chiara zijn een aanrader voor iedereen die z'n kledingkast en kledingstijl wil upgraden zonder een hele nieuwe garderobe aan te schaffen."

Milena

Je voelt je op je gemak

Je voelt je op je gemak

 Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY

Het gevoel dat ik een week aan het shoppen was geweest in vintage winkels in NY