Bedankt voor het terugbrengen van het plezier in mijn collectie!

‘"Als ik mijn kast nu opendoe gaat het zonnetje schijnen en klinkt halleluja-muziek.

Fluitend liep ik de afgelopen feestmaand langs de winkels. Er lángs, niet er ín. Geen 50% sale of hippe etalage kreeg mij naar binnen. Want na een bezoek van Indiaan in je kast bleek dat ik eigenlijk alles al heb wat mijn kledinghartje begeert. Ik was het alleen vergeten!

Na een superleuke dag met Chiara heb ik een opgeruimde kast zonder ‘schuldgevoel’. Je weet wel: kleding die je hebt gekocht maar nooit draagt, die broek die altijd teleurgesteld naar je kijkt als-ie wéér overgeslagen wordt. In mijn kast hangen nu alleen mijn leukste items die waanzinnig goed blijken te combineren, in mijn eigen stijl!

Chiara, bedankt voor de super dag, je heldere uitleg, je adviezen en handvatten bij het maken van keuzes. Bedankt het terugbrengen van het plezier in mijn collectie. En hoe fijn dat ik je forever achter de hand heb voor advies. Dank je wel!"

Marjolein