Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Chiara houdt rekening met JOUW EIGEN stijl

Chiara houdt rekening met JOUW EIGEN stijl

"Ik was erg benieuwd hoe Chiara met de kleding uit mijn kast nieuwe setjes zou kunnen creëren die ik ook met plezier zou kunnen dragen. Chiara kán dat!

Een kleine stapel belandde in een tas voor de 2e hands winkel, maar de aanschaf van een hele nieuwe gevulde (!) garderobe kast is absoluut niet aan de orde. Er wordt samen “opgeruimd" en de nadruk ligt op de mogelijkheden. Chiara maakt je ervan bewust dat jouw kledingkast is opgebouwd door jezelf met daarbij je eigen verhaal en emoties. Zij houdt rekening met JOUW EIGEN stijl en helpt je (opnieuw) te kijken naar nieuwe combinaties die je zelf NOOIT bedacht zou hebben. Na haar bezoek ontvang je middels een verslag tips & tricks én foto’s waarop de samengestelde setjes zijn vastgelegd. Daarnaast kijkt ze mee welke basiskleding ontbreekt en die je dus nog aan kan schaffen.

Alleen al haar enthousiasme en positieve uitstraling maken je nieuwsgierig; gaat zij écht kunnen “spelen” met de kleding die jij hebt? Dat doet Chiara! De foto’s van de gemaakte setjes hangen (zoals geadviseerd door Chiara!) aan de binnenkant van mijn kast. Dit helpt mij, met de druk van het ochtendritueel, snel een keuze te maken én het gevoel te hebben nieuwe kleding te dragen!"

Janneke

Doe jezelf een sessie met Chiara cadeau!

Doe jezelf een sessie met Chiara cadeau!

Een gave van Indiaan in je kast

Een gave van Indiaan in je kast