Hele leuke en waardevolle dag!

"Ik ben nog steeds hartstikke enthousiast en goed bezig met m’n project kledingkast. Er staat inmiddels van alles op Marktplaats en ik heb al 2 vriendinnen blij gemaakt met wat items. De rest gaat in de doos voor de verkoop/ruil. 

Ik ben heel bewust elke dag een andere outfit aan het dragen die ik samenstel met items uit m’n eigen winkeltje. Dat is leuk! Ik heb genoeg om mee te werken-:). Ik vergeet alleen foto’s te maken maar dat komt wel. De lijst met ‘wat heb je eigenlijk’ moet ik ook nog maken, maar die gaat me echt supergoed helpen als ik weer ergens in een winkel sta met het zoveelste zwarte jurkje -:). Hele leuke en waardevolle dag dus!

Nogmaals bedankt! En die dag samen dwars door de kast bij mij thuis gaat er ook van komen. Ik heb me voorgenomen dat bij de eerstvolgende grote nieuwe klus ik mezelf dat kado ga doen. Ik meld me Tzt.  Keep it up!"

Natalia