Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara!

Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara!

"Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara! Ze kijkt zonder te oordelen en zonder haar eigen smaak op te dringen naar jouw garderobe en voorkeursstijl en heeft superveel tips & tricks om met alles wat je in je kast hebt hangen -met eventueel wat kleine aanvullingen als accessoires- een geweldige garderobe samen te stellen. Een van haar tips is om je kledingkast als winkel te zien waar je elke dag weer mooie combinaties kan 'shoppen'. Een eyeopener! Ook leert ze je om (nog meer) je eigen stijl te ontdekken. Daarnaast is Chiara een onwijs leuke sprankelende vrouw met een geweldige eigen stijl. Ik kan een sessie met haar van harte aanbevelen!"

Marieke

Hele leuke en waardevolle dag!

Hele leuke en waardevolle dag!

Chiara denkt met je mee!