Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more

Chiara denkt met je mee!

"Ik heb onlangs een workshop kleding gevolgd bij Chiara. Het was ontzettend leuk en gaaf om te doen. Ik ging er openminded naar toe zonder van te voren verwachtingen te hebben en ik heb veel bijgeleerd deze dag. De sfeer is ontspannen en Chiara is een zeer leuke vrouw. Zij geeft de workshops gestructureerd. En zij denkt met je mee. Al met al een hele aangename ervaring en zeker weten een echte aanrader! Dank je wel voor de leuke dag en al je advies Chiara! We zien elkaar vast gauw weer!"

Ashna

Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara!

Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara!

Het valt me op dat ik veel meer gebruik maak van ALLE kleding