Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat.

" Nadat ik voor de zoveelste keer dezelfde stapeltjes ongedragen zomerkleding had verruild voor ongedragen winterkleding, besloot ik de hulp in te roepen van stylingcoach Chiara | Indiaan in je kast. Chiara’s aanpak was een echte eye-opener. Dat iets leuk staat, is niet goed genoeg. Wat is jóúw stijl, daar gaat het om. En zo kon er heel veel weg én kreeg is er heel veel nieuwe, draagbare, combinaties voor terug. Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat.

De kracht van Chiara is haar kennis, creativiteit en enthousiasme. Chiara doet niet een beetje aan styling, ze ís styliste in al haar vezels.

Heel erg bedankt voor je hulp, je sprankelende aanwezigheid en je verslag. Dat ik zo stralend op die foto sta komt echt door jouw aanpak!"

Anna