Categories

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more


Authors

archive Block
This is example content. Double-click here and select a page to create an index of your own content. Learn more
Een onvergetelijke zaterdag!

Een onvergetelijke zaterdag!

"Ik vond het ontzettend gezellig en inspirerend. Met meerdere dames winkelen is eigenlijk heel erg leuk. Meestal ga ik met één vriendin, maar met meerdere is eigenlijk super leuk, want dan kun je je aandacht verspreiden.

Wat ik ook interessant vond is het juist niet met iemand die je kent gaan winkelen, maar zoals die middag, met dames die je helemaal niet kent. Zij zijn nog onwetend hoe je bent en wat je leuk vindt, dat is wel zo verfrissend.

Ik dacht ook, dat doen we even in een uurtje, maar we waren na 3 uur eigenlijk nog niet klaar.

Mooie winkels, aardig personeel, goede sfeer: ja, het was een onvergetelijke zaterdag en ik heb er mooie kleding aan overgehouden; wat wil een mens nog meer?"

Michelle

Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat.

Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat.