Ik denk niet dat er iemand anders op de wereld is die dit zo leuk en eigen en interessant zou kunnen vertellen zoals zij.

“Chiara is allereerst een leuke lieve en sprankelende persoonlijkheid. Dat maakt al dat het heel tof is om naar een van haar workshops te gaan. Bovendien werkt haar gedurfde en bijzondere stijl erg aanstekelijk.
Ik heb allebei haar workshops gevolgd en het zijn echt aanraders!
Na haar workshop durfde ik echt meer op kleding gebied! Hoppa! Gewoon aantrekken al die toffe bijzondere jasjes kimono's en sjaaltjes die in mijn kast hingen en bleven hangen.

Wat Chiara supergoed kan is nieuwe toepassingen zien in bestaande items. Haar zelfmaak, vermaak of combinatietips zorgen gegarandeerd dat je geïnspireerd naar huis gaat en dat je dat ene item waarvan je niet wist wat je er mee moest toch weer gaat dragen.

Tot slot is ze geweldig met kleur en ziet ze heel goed wat wel en niet past bij je stijl en figuur.

Als je dan echt moet kiezen tussen haar beide workshops zou ik voor de sieraden workshop gaan. Zo origineel en leuk! Ik denk niet dat er iemand anders op de wereld is die dit zo leuk en eigen en interessant zou kunnen vertellen zoals zij. Maar ook haar kledingkast workshop is heel erg tof!
Koop geen nieuw truitje, koop die workshop!”

Wietske