Ik hoop dat we allemaal nog lang plezier met en van je mogen hebben. :-)

“Wat hadden we gisteren een bijzondere avond. Grappig dat je jezelf iets ontzegt en dat je dan toch spontaan besluit om het wel te doen (een workshop van jou volgen).

Ik vond het heel bijzonder. Ik heb best al veel gelezen over kleur, vorm e.d. in kleding, weet ook wel een beetje wat mij wel en niet staat (hé, dat mag ook wel met 48 jaar), maar toch leerde ik er gisteren weer dingen bij. En ik dacht altijd dat een workshop met andere mensen niets voor mij was, maar juist te zien wat vorm en kleur bij andere vrouwen doet, geeft maar weer eens aan wat een outfit voor je kan doen (of niet).

Tenslotte, wat ben je een heerlijke vrouw! Zo helemaal jezelf. Toen ik las dat toeristen in Amsterdam je hadden uitgelachen om je kledingstijl, had ik de neiging om die even tikkies te komen verkopen, maar als ik zie hoe sterk jij in je schoenen staat, laat je dat soort reacties volgens mij makkelijk van je schouders glijden. Vrouw, jij rockt het op alle gebieden. Ik hoop dat we allemaal nog lang plezier met en van je mogen hebben. :-)

Ik ga zeker aan de slag met 'jouw' boekje met alle tips, blijf je volgen op Insta, hoop op een event waarop jij en Saskia beide zullen spreken en hou contact.”

Danielle