Hopelijk kunnen we nog heel lang contact met elkaar houden. Ik ben toch een beetje van je gaan houden.

“Hier even een update van mij en mijn kast. Op een of andere manier moest alles een beetje indalen na je bezoek maar je impact is er niet minder door.

Sterker nog: zaterdag had ik een feestje en heb mijn zwarte jumpsuit aangetrokken met een paar hakken er onder en wat voelde ik me sexy. Ik ga me steeds meer verzetten tegen negatieve uitlatingen over curvy vrouwen waar ik me onder schaar. Ik heb gewoon die jumpsuit aangetrokken, zonder verbergen van mijn billen. En ik kreeg veel complimentjes hihi. En ik voelde mij er zoooo lekker in!

Verder heb ik nog een paar leuke sneakers tweedehands gescoord in een tweedehandswinkel, van Veja (dus ook nog eens vegan)

Ik maak veel meer combinaties. Ik kijk anders naar een kleding stuk, beschouw het als een stof met vele mogelijkheden.

Voor de shirts heb ik een adres in Leiden gevonden, daar ga ik binnenkort eens even kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bij Rataplan heb ik een vintage blousejasje gescoord van Edgar Vos! (voor 4,50) Ik heb een duik in de kast van mijn moeder gedaan en vond hele leuke sieraden, die zelfs nog van mijn oma zijn geweest.

Op vakantie heb ik trouwens die blauwe jumpsuit met bloemen gedragen, ook een hit.

Ik ben twee weken geleden bij Annelies geweest met een berg kleding. Waaronder de blouse van Edgar Vos die wat vermaakt moest worden.

Annelies werd spontaan verliefd op dit item...zo grappig. Er word op dit moment heeeel veel kleding vermaakt. Ik heb van een vriendin twee jurken gehad die zij gaat vermaken tot rok en die worden zo gaaf!

Ik heb weer zoveel plezier in mijn kleding. Dus dank dank dank!!!

Bovendien heb ik het boek van Jelle Derckx gelezen, verlangen naar minder. Wat een life changing boek, voor mij tevens de doorslag om geen vlees meer te eten en dat bevalt me heel goed.

Al met al gaat na een kleine stilstand alles in stroomversnelling en verheug me op de challenge vanaf 21 juni om geen nieuwe kleding meer te kopen.

Hopelijk kunnen we nog heel lang contact met elkaar houden. Ik ben toch een beetje van je gaan houden.”

INGEBORG