Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen!

Marjan: "Tijdens een avondje in een wijnbar, vertelde ik een goede vriendin dat ik 4 maanden na mijn bevalling van mijn eerste kind, echt niets meer had om aan te trekken. Ze weet dat ik niet van shoppen houd en ik vertelde haar over mijn voornemen om een personal shopper in te huren. Dit vond ik nogal decadent klinken. Ik stond al bijna klaar honderden euro’s aan advies en kleding uit te geven. Mijn vriendin adviseerde mij contact op te nemen met Chiara. Na wat heen en weer mailen over mijn wensen en haar werkwijze is Chiara twee keer bij mij thuis geweest en heeft ze – samen met mij- mijn kledingkast doorgenomen.

Daar waar ik dacht veel nieuwe kleding nodig te hebben, heeft Chiara orde in de chaos geschept en mij in laten zien dat de helft van mijn kleding weg kon. Hierbij kon ze pijlsnel aangeven waarom de kleding mij niet stond. Kleur, snit of model. Hierdoor leerde ik direct over betere keuzes. Maar ze liet me ook zien (en geloven!) dat sommige kledingstukken hartstikke goed staan terwijl ik eerder dacht dat het niet zo was. Wat een boost voor mijn zelfvertrouwen. Chiara liet me inzien dat ik genoeg mooie items in mijn kast heb. Door een paar kleine tips met groot effect en nieuwe combinaties, heb ik weer een geheel nieuwe, overzichtelijke garderobe en sta ik ’s morgens niet meer 10 minuten voor mijn kast te twijfelen en scheelt me dit dus veel tijd.

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik stijlvoller naar mijn werk ga en veel meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik zou iedereen een Chiara aanraden. In eerste instantie is het nogal spannend, iemand die door je kledingkast gaat en bekijkt hoe de kleding je staat, zeker als je veel kleding niet (goed) past door de laatste zwangerschapskilo’s. Maar door de benadering van Chiara was dit direct over en begon ik het zelfs hartstikke leuk te vinden. Alsof je je met een vriendin klaarmaakt voor een feestje. Chiara heeft stijl, gevoel voor mode, maar kan zich tegelijkertijd harstikke goed in de stijl van een ander verplaatsen en hiermee werken. Door haar werkwijze voel je je meteen op je gemak bij haar. Ze is grappig en lief, maar ook haarscherp, eerlijk en respectvol. Aan het einde van het traject had ik niet alleen een overzichtelijke garderobe en meer zelfvertrouwen, maar kreeg ik ook nog eens een uitgebreid verslag van het traject met tips voor de toekomst. Dank je wel Chiara!"