Mijn kledingkast kan weer ademen en ik ook!

Saida: "Met een blanco beeld en een last minute voorbereiding van mijzelf ontving ik Chiara om 9:00u in de ochtend om in mijn onoverzichtelijke kasten te kijken. 

Wat mij verraste aan het bezoek van Chiara is we beiden met een open blik door mijn garderobe zijn gegaan. Ik wist totaal niet hoe Chiara op mijn kleding zou reageren en hoe zij mij daarin zou stylen en adviseren. Haar voorbereiding voor haar bezoek was heel heel erg fijn.

De methode van Chiara heeft mij enorm verrast! Omdat het heel overzichtelijk en fijn werkte waardoor alles een bestemming kreeg. Al snel bleek dat ik 60% niet of nooit gedragen heb. Ik bleek naast héél veel kleding ook veel schoenen te hebben die ik allemaal in verschillende kasten opberg en die dus weinig kans kregen gedragen en gezien te worden. 

Zakkenvol kleding gingen de deur uit. Ik had veel gekregen kleding die niet bij mij paste maar altijd netjes had aangenomen en bewaard. Dat zorgde voor een wilde kast. Aan het einde van haar bezoek had ik mooie, serene, overzichtelijke kasten, én had ik werkelijke setjes in de kast ipv veel mooie en losse kleding. Mijn kledingkast kon weer ademen. Ik kon ook weer ademen.

Ik gun iedereen die het overzicht kwijt is of er niet meer uitkomt met haar stijl absoluut Chiara aan! Maar ook als je (net als ik) houdt van mooie kleding, met name vintage, en het hangt maar in je kast te wachten op die ene speciale dag. Chiara heeft in haar advies en coaching mij zover gekregen dat ik niet meer zo narrow-thinking hierin hoef te zijn. Dus draag ik bv mijn vintage kleding nu vaker.

Chiara is zeer aangenaam en heeft geen oordeel over jouw smaak, waardoor ze je niets oplegt maar jou juist breder laat kijken in jouw kast.

Van mijn kledingstijl ben ik bewust. Met het advies van Chiara kwam ik daar nóg meer achter en wist ik zeker wat mijn stijl is. In die zin was haar bezoekje en kijk in mijn kast erg fijn.

Het steeds aan en uit kleden om steeds nieuwe setjes uit te proberen was hard werken, maar op deze manier kregen we de beste resultaten. Elk setje werd gefotografeerd. Hoewel ik moeilijk afscheid kan nemen van mijn kleding was het dit keer zo helder als glas. Dit was zó een fijn gevoel. Dank hiervoor!"