Stijl, combineren & kledingkast. Meest gekozen! (2 dagen waarvan 1 dag bij jou thuis)

Jouw kledingkast, dat bén jij. Kleding en accessoires uit verschillende fases in je leven. Feest-, sport-, werk-en vrijetijdskleding. En toch…‘Ik heb niks om aan te trekken.’  ‘Wat moet ik aan?’  ‘Wat een chaos.’  ‘Niks past me.’ Herkenbaar? Het kan anders. Jouw kleding en accessoires kunnen je helpen meer jezelf te zijn. Zodat je 100% staat voor wie je bent en jouw unieke kant laat zien.

Ik help je! Graag ga ik, Chiara, met jou winkelen in jouw eigen kledingkast.

Op zoek naar de fijnste en nieuwe combinaties, voor elke gelegenheid. Ik kan niet wachten om jou te helpen die rode draad te vinden in jouw kast. Zodat we samen goede combi’s maken, voor je werk, voor feestjes, voor diners.

Een kledingkast die jouw persoonlijkheid weergeeft geeft overzicht en zal je een zelfverzekerder en vrijer gevoel geven.

Als goede (basis)kleding ontbreekt, kan ik je adviseren wat handig is aan te schaffen, als je dat wilt.

Ok! Maar hoe gaat zo’n Stijl, combineren & kledingkast sessie dan?

1 De intake

Je krijgt van mij een vragenlijst opgestuurd en wat korte opdrachten. Zo geef je mij een eerste indruk van wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Inzicht krijgen in jou is een belangrijk onderdeel van een sessie met mij als style coach.

2 Stijl: kleur, pasvorm & materialen bepalen

Samen gaan we door je kledingkast en we kijken van welke kleren jij blij wordt en wat in je kledingkast hoort en wat niet. Wat is jouw stijl, waar voel jij je lekker in. Welke kleur doet iets voor je en welke niet. Welke punten van jouw lijf wil je graag benadrukken en hoe doe je dat? Welke stof vind jij fijn?

3 Combineren

Als we samen jouw kast doorlopen, creëren we outfits waar jij je goed bij voelt. Dat staat bij mij centraal en niet het aanschaffen van nieuwe kleding, wat in is of hoe het hoort.

4 Kledingkast indelen

Afhankelijk van hoeveel tijd er nog is ruimen we samen je kledingkast in, of ik geef je tips hoe dat zelf te doen zodat je elke dag overzicht hebt van wat je nu eigenlijk hebt.

5 En dan?

Je krijgt mijn verslag en foto’s toegestuurd als geheugensteun. Jij gaat nu aan de slag met al mijn tips, maar waar loop je tegenaan? Je kunt mij altijd vragen blijven stellen. We plannen een moment om in samen te kijken wat lukt en wat nog niet. Ik kijk graag met je mee.

Bekijk de kastsessie die ik deed met De Volkskrant.

Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in onder andere jouw stijl en pasvorm.

  • Veel nieuwe, verrassende outfits zonder te shoppen.

  • Tijd- en geldbesparing: want zonder shoppen een nieuwe garderobe.

  • Op basis van mijn advies doe je geen miskopen meer. Je bespaart geld en je bent ook nog eens lief voor het milieu.

  • Verkleining van je ecologische voetafdruk: hergebruik van je eigen kleding.

Leuk! Hoe nu verder?

Neem contact met me op om samen aan de slag te gaan. Jij weet straks precies wat je stijl is en hoe je je thuis voelt in je kledingkast. En toch zie je er altijd net even anders uit.

Kosten

Jij betaalt geen Euro 1049,- maar Euro 749,- (plus evt. reiskosten)

Lijkt je dit leuk (en minder spannend!) om samen met een vriendin te doen? Of met een collega of familielid? Dat kan! Neem contact met me op voor hoe dat in zijn werk gaat en wat dat kost.

Winkelen in je eigen kledingkast, hoe ziet dat eruit?

Weet je niet wat aan te trekken in de ochtend? Gun het jezelf om een einde te maken aan de chaos in je kledingkast en in je hoofd.