Hoe verzamel je die schatten om je kledingkast te voeden?

Eigenlijk wil je tweedehands- en vintagekleding wel eens uitproberen. Maar je weet niet waar je mooie spullen kunt vinden. Die kwalitatief geweldig zijn, goed geprijsd en uniek. En daarnaast wil je best duurzame merken in je kast, maar welke fijne merken zijn er nu? En waar koop je die? Winkelen vind je eigenlijk helemaal niet leuk, en daar kun je wel hulp bij gebruiken.

Ik kan jou helpen! Samen gaan we Amsterdam in en geef ik jou al winkelend al mijn favoriete adresjes en natuurlijk een berg aan styling tips. En mocht er een gaaf kleding event zijn, een beurs of een modetentoonstelling, dan neem ik je daarmee naar toe. 

Hoe werkt dat winkelen met Chiara? Wat levert het jou op?

 • Veel mooie winkeladresjes.

 • Informatie over hoe duurzaam te winkelen, hoe je voor te bereiden, hoe ter plekke te winkelen, hoe een relatie op te bouwen met de winkeleigenaar en hoe blij thuis te komen met je aankopen.

 • Informatie over hoe je jouw tweedehands- en vintagekleding heel eigen kunt maken, qua maat en vooral ook qua stijl.

 • BONUS:

  Je mag een kledingstuk meenemen om iets bij te zoeken.

  Achteraf een verslag van de dag met alle tips om na te lezen.

Hé Indiaan, wanneer gaan we shoppen?

 • Hierbij inbegrepen zit ter plekke en achteraf de mogelijkheid om altijd vragen te kunnen blijven stellen aan mij.

 • Duur: Ongeveer 3 uur.

 • Groep: Minimaal 6 en maximaal 8 personen. Ook los inschrijven is mogelijk (wil je individueel of met een vriendin met mij winkelen, informeer dan naar de mogelijkheden).

 • 28 februari 10:30u tot 13:30u

 • Verder: neem je eigen fiets mee.

Kosten

Euro 99,- p.p.

Recensies

Het was een onvergetelijke zaterdag en ik heb er mooie kleding aan overgehouden; wat wil een mens nog meer?

“Ik vond het ontzettend gezellig en inspirerend. Meestal ga ik met één vriendin, maar met meerdere is eigenlijk super leuk, want dan kun je je aandacht verspreiden. Wat ik ook interessant vond is het juist niet met iemand die je kent gaan winkelen. Zij zijn nog onwetend hoe je bent en wat je leuk vindt, dat is wel zo verfrissend. Ik heb er mooie kleding aan overgehouden; wat wil een mens nog meer?”

— Michelle

It was lovely to meet and hear from the store owners

“Thank you Chiara for all the new inspiration and the beautiful stories behind the stores and brands.”

— Noor

Ik kan de winkels waar ik met Chiara was van harte aanbevelen als je houdt van kwalitatief goede en originele kleding & SERVICE

“Zo onderschat in de retail industrie tegenwoordig. Dank je wel voor de goede toelichting, begeleiding & selectie van de winkels.”

— Sharda

Hoe werkt dat samen winkelen? Hierbij wat suggesties.

Klaar met gefrustreerd in het pashokje staan? Genoeg van onkundig winkelpersoneel? Ik leer je hoe winkelen weer te gek kan zijn.