Winkelen in je eigen Kledingkast

Jouw kledingkast, dat bén jij. Kleding uit verschillende fases in je leven. Feest-, sport-, werk-en vrijetijdskleding. En toch…‘Ik heb niks om aan te trekken.’  ‘Wat moet ik aan?’  ‘Wat een chaos.’  ‘Niks past me.’ Herkenbaar? Het kan anders. Jouw kleding kán je helpen meer jezelf te zijn. Zodat je jouw unieke kant laat zien en 100% staat voor wie je bent.

Ik help je! Graag ga ik, Chiara, met jou winkelen in jouw eigen kledingkast. Op zoek naar de fijnste en nieuwe combinaties, voor elke gelegenheid. Ik kan niet wachten om jou te helpen die rode draad te vinden in jouw kast. Zodat we samen goede combi’s maken, voor je werk, voor feestjes, voor diners.

Een opgeruimde kledingkast die jouw persoonlijkheid weergeeft geeft overzicht en zal je een zelfverzekerder en vrijer gevoel geven.

Als goede (basis)kleding ontbreekt, kan ik je adviseren wat handig is aan te schaffen, als je dat wilt. En ja, we kunnen ook samen op pad gaan om je kledingkast aan te vullen. Maar dat is niet het uitgangspunt. Lekker duurzaam, toch?

Ok! Maar hoe gaat zo’n Winkelen in je eigen kledingkast sessie dan? Lees verder hiernaast.

1 De intake

Je krijgt van mij een vragenlijst opgestuurd en wat korte opdrachten. Zo geef je mij een eerste indruk van wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Inzicht krijgen in jou is een belangrijk onderdeel van een sessie met mij als style coach.

2 Stijl & pasvorm bepalen

Samen gaan we door je kledingkast en laat ik je nieuwe mogelijkheden zien met je eigen kleding. We kijken van welke kleren jij blij wordt en wat in je kledingkast hoort en wat niet.

3 Accessoires & lingerie

We bespreken wat je nu eigenlijk onder je kleren draagt en je accessoires als haar, make-up, sieraden en schoenen.

4 Combineren

Als we samen jouw kast doorlopen, creëren we outfits waar jij je goed bij voelt. Dat staat bij mij centraal en niet het aanschaffen van nieuwe kleding, wat in is of hoe het hoort.

5 Kledingkast indelen

We kijken naar de verschillende stapels kleren en bespreken wat er mee te doen. Weggeven, vermaken, ruilen of verkopen. We lopen je kledingkast na hoe deze handig in te delen

6 En dan?

Je krijgt mijn verslag en foto’s toegestuurd als geheugensteun. Jij gaat nu aan de slag met al mijn tips, maar waar loop je tegenaan? Je kunt mij altijd vragen blijven stellen. Ik kijk graag met je mee.

Bekijk de kastsessie die ik deed met De Volkskrant.

Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in onder andere jouw stijl en pasvorm.

  • Veel nieuwe, verrassende outfits zonder te shoppen.

  • Tijd- en geldbesparing: want zonder shoppen een nieuwe garderobe.

  • Op basis van mijn advies doe je geen miskopen meer. Je bespaart geld en je bent ook nog eens lief voor het milieu.

  • Een opgeruimd gevoel want een goede en praktische indeling van je kledingkast.

  • Verkleining van je ecologische voetafdruk: hergebruik van je eigen kleding.

Leuk! Hoe nu verder?

Neem contact met me op om samen aan de slag te gaan. Jij weet straks precies wat je stijl is en hoe je je thuis voelt in je kledingkast. En toch zie je er altijd net even anders uit.

Kosten

Euro 400,- excl. BTW en reiskosten

Lijkt je dit leuk (en minder spannend!) om samen met een vriendin te doen? Of met een collega of familielid? Dat kan! Neem contact met me op voor hoe dat in zijn werk gaat en wat dat kost.

Recensies

Lopende door de kleren wist Chiara duidelijk te benoemen waarom bepaalde dingen voor mij wel of niet werken

“Lopende door de kleren van de stapels "niet (graag) dragen" en 'lievelingskleren" wist Chiara duidelijk te benoemen waarom bepaalde dingen voor mij wel of niet werken, qua kleur en pasvorm etc. Dingen die ik zelf wel al vermoedde/aanvoelde, maar niet goed onder woorden kon brengen. Dat is echt een gave van Chiara!”

— Elise

Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat!

“Nadat ik voor de zoveelste keer dezelfde stapeltjes ongedragen zomerkleding had verruild voor ongedragen winterkleding, besloot ik de hulp in te roepen van style coach Chiara. Chiara’s aanpak was een echte eye-opener. Dat iets leuk staat, is niet goed genoeg. Wat is jóúw stijl, daar gaat het om. En zo kon er heel veel weg én kreeg is er heel veel nieuwe, draagbare, combinaties voor terug. Een hele dag geshopt in mijn eigen kledingkast met overweldigend resultaat.”

— Anna

Ik sta nu met veel meer rust voor de kledingkast om 's morgens wat uit te zoeken

“Ik ben je zeer dankbaar, want ik sta nu met veel meer rust voor de kledingkast om 's morgens wat uit te zoeken. Zelfs mijn man kijkt me waarderend aan als ik weer een nieuwe creatie uitprobeer.
Het valt me op dat ik veel meer gebruik maak van ALLE kleding.
Zelfs toen we in het dorp liepen en mijn man zei, 'Zullen we even naar kleding gaan kijken?', was mijn duidelijke antwoord, 'Ík heb niets nodig'. Dus ik ben tevreden!”

— Madeleine

Winkelen in je eigen kledingkast, hoe ziet dat eruit?

Weet je niet wat aan te trekken in de ochtend? Gun het jezelf om een einde te maken aan de chaos in je kledingkast.