De workshop Kledingkast is de laagdrempelige manier om kennis te maken met styling.

Je loopt steeds tegen dezelfde frustraties aan. Wat past mij? Wat trek ik aan als ik een presentatie moet geven? Wat is handig om aan te doen als ik en moet werken en door moet naar een borrel en het regent? Mijn lijf verandert, hoe zorg ik dat mijn kleding bij me blijft passen? Hoe zie ik er elke dag te gek uit, zonder dat het mij bakken met geld kost? Hellup!!

Hi, geen zorgen en laat mij je helpen! Kom naar mijn workshop Kledingkast en stel al je vragen. Ik beantwoord ze niet alleen, ik geef je al mijn tips en alle kennis die ik heb. Zodat jij dit thuis op een makkelijke manier kunt toepassen.

 

Wat levert het je op?

 • Heel veel tips hoe je identiteit te ontdekken en dit te matchen met je kledingkast.

 • Een stappenplan hoe je heel vernieuwend je stijl en pasvorm vast kunt stellen.

 • Inspiratie om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt.

 • BONUS:

  Je mag een kledingstuk meenemen waar je vragen over kunt stellen.


   

Yes, dit wil ik!

Neem contact met me op, dan kun je al je vragen alvast stellen. Jij krijgt wat eerste oefeningen van me en je weet straks precies hoe zelf de eerste stappen te zetten in je kledingkast.

 • Dinsdag 24 maart 2020 van 9:00u-14:00u in de Jordaan in Amsterdam.

 • Kun je dan niet en wil je weten wanneer ik weer een workshop organiseer? Geef je naam op dan hoor je het meteen wanneer de data bekend worden gemaakt.

 • Groep: Minimaal 8 en maximaal 10 personen. Ook los inschrijven is mogelijk.

Kosten

Euro 129,- p.p.

Lijkt je dit leuk om samen met een groep vriendinnen/familieleden/collega’s te doen? Dat kan! Neem contact met me op voor hoe dat in zijn werk gaat en wat het je gaat opleveren en kosten.

Recensies

Ik ben nog steeds hartstikke enthousiast en goed bezig met m’n project kledingkast.

“Ik ben heel bewust elke dag een andere outfit aan het dragen die ik samenstel met items uit m’n eigen winkeltje. Dat is leuk! Ik heb genoeg om mee te werken-:). Hele leuke en waardevolle dag dus!

Nogmaals bedankt! En die dag samen dwars door de kast bij mij thuis gaat er ook van komen. Ik heb me voorgenomen dat bij de eerstvolgende grote nieuwe klus ik mezelf dat kado ga doen. Ik meld me tzt.  Keep it up!”

-Natalia

Chiara heeft een hele fijne coaching stijl en een scherp oog voor wat bij jou als persoon past.

“De persoonlijke sessies van Chiara zijn een aanrader voor iedereen die haar kledingkast en kledingstijl wil upgraden zonder een hele nieuwe garderobe aan te schaffen. De workshop van Chiara was bijzonder inspirerend. Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips voor mijn kleding, sieraden en ander accessoires naar huis gegaan.”

- Milena

Een van haar tips is om je kledingkast als winkel te zien waar je elke dag weer mooie combinaties kan 'shoppen'. Een eyeopener!

“Ook leert ze je om (nog meer) je eigen stijl te ontdekken. Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara! Daarnaast is ze een onwijs leuke sprankelende vrouw met een geweldige eigen stijl. Ik kan een sessie met haar van harte aanbevelen! Ze kijkt zonder te oordelen en zonder haar eigen smaak op te dringen naar jouw garderobe en voorkeursstijl en heeft superveel tips & tricks om met alles wat je in je kast hebt hangen -met eventueel wat kleine aanvullingen als accessoires- een geweldige garderobe samen te stellen.”

— Marieke

En hoe gaat dat er dan aan toe tijdens zo’n workshop?

Klaar om te investeren in jezelf en deze workshop Kledingkast aan jezelf te geven (of vraag dit voor je verjaardag)?