De workshop Combineren helpt jou om alle mogelijkheden van jouw kledingkast te ontdekken.

Je trekt elke week dezelfde combinaties uit de kast. Uit tijdgebrek, nul inspiratie en omdat je hele andere zaken aan je hoofd hebt. Maar wat zou je nu eigenlijk kunnen met de kleding die in je kledingkast hangt? Wil jij dat samen met mij ontdekken? In een paar uur tijd help ik jou om je kledingkast heel anders te gaan bekijken. We gaan combineren, experimenteren, op onderzoek uit en ik beloof je dat je vol energie en nieuwe inzichten de workshop uitloopt. Want wat jij leert bij mij, dat kun je toepassen in je hele kledingkast.

 

Wat levert het je op?

 • Heel veel tips hoe met de kleding die je al hebt verrassend voor de dag te komen.

 • Een stappenplan hoe je heel vernieuwend 1 outfit op meerdere manieren te dragen.

 • Inspiratie om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt.

 • BONUS:

  Je mag een kledingstuk meenemen waar je vragen over kunt stellen.


   

Yes, dit wil ik!

Neem contact met me op, dan kun je al je vragen alvast stellen. Jij krijgt wat eerste oefeningen van me en je weet straks precies hoe zelf de eerste stappen te zetten in je kledingkast.

 • ** VOL** Woensdag 23 oktober 2019 19:30u-22:00u in Amsterdam

 • Kun je niet en wil je weten wanneer ik weer een workshop organiseer? Geef je naam op dan hoor je het meteen wanneer de data bekend worden gemaakt. Mijn 5 workshops in het voorjaar van 2019 waren binnen een paar dagen uitverkocht.

 • Groep: Minimaal 6 en maximaal 8 personen. Ook los inschrijven is mogelijk.

Kosten

Euro 109,- p.p.

Lijkt je dit leuk om samen met een groep vriendinnen/familieleden/collega’s te doen? Dat kan! Neem contact met me op voor hoe dat in zijn werk gaat en wat het je gaat opleveren en kosten.

Recensies

Mijn identiteit is dezelfde maar heb nu wel kleren die bij mij passen, nu.

“Chiara kijkt echt naar wie bent en waar je staat op dat moment in je leven. Prive, professioneel maar ook je lichaam. Mijn identiteit is dezelfde maar heb nu wel kleren die bij mij passen, nu.

Ik zie nu wel in hoe een style coach je beïnvloedt. Mijn start van de dag is soepeler, voel me zelfverzekerder en hoef me geen zorgen te maken over hoe iets zit of staat.

- Beatrice

Ik was stiekem al een beetje “online verliefd” op deze charismatische vrouw! Wat een warm, vrolijk en leuk mens.

“Het was een bijzondere bijeenkomst met lieve open vrouwen die een bewuste keuze willen maken in wat ze willen uitstralen en wie ze zijn. Ik ontving dierbare complimenten en hele fijne tips.”

- Jette

Chiara weet je helemaal op je gemak te stellen en voelt goed aan wat nodig is. 

“Het voelt alsof ik een totaal nieuwe garderobe heb en dat allemaal gewoon uit mijn eigen kledingkast. 

Ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe setjes die Chiara heeft samengesteld met behoud van mijn eigen stijl maar net dat beetje wat er voor zorgt dat je outfit helemaal af is.”

— Khadija

Zin om samen te ontdekken wat mogelijk is met jouw kledingstukken? Geef je dan nu op.