De workshop Combineren helpt jou om alle mogelijkheden van jouw kledingkast te ontdekken.

Je trekt elke week dezelfde combinaties uit de kast. Uit tijdgebrek, nul inspiratie en omdat je hele andere zaken aan je hoofd hebt. Maar wat zou je nu eigenlijk kunnen met de kleding die in je kledingkast hangt? Wil jij dat samen met mij ontdekken? In een paar uur tijd help ik jou om je kledingkast heel anders te gaan bekijken. We gaan combineren, experimenteren, op onderzoek uit en ik beloof je dat je vol energie en nieuwe inzichten de workshop uitloopt. Want wat jij leert bij mij, dat kun je toepassen in je hele kledingkast.

 

Wat levert het je op?

 • Heel veel tips hoe met de kleding die je al hebt verrassend voor de dag te komen.

 • Een stappenplan hoe je heel vernieuwend 1 outfit op meerdere manieren te dragen.

 • Inspiratie om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt.

 • BONUS:

  Je mag een kledingstuk meenemen waar je vragen over kunt stellen.

 • Hierbij inbegrepen zit ter plekke en achteraf de mogelijkheid om altijd vragen te kunnen blijven stellen aan mij.


   

Yes, dit wil ik!

Neem contact met me op, dan kun je al je vragen alvast stellen. Jij krijgt wat eerste oefeningen van me en je weet straks precies hoe zelf de eerste stappen te zetten in je kledingkast.

 • Data 2019 volgen: interesse? Geef je naam op dan hoor je het meteen wanneer de data bekend worden gemaakt.

 • Groep: Minimaal 8 en maximaal 10 personen. Ook los inschrijven is mogelijk.

Kosten

Euro 69,- p.p.

Lijkt je dit leuk om samen met een groep vriendinnen/familieleden/collega’s te doen? Dat kan! Neem contact met me op voor hoe dat in zijn werk gaat en wat het je gaat opleveren en kosten.

Recensies

Ik ben nog steeds hartstikke enthousiast en goed bezig met m’n project kledingkast.

“Ik ben heel bewust elke dag een andere outfit aan het dragen die ik samenstel met items uit m’n eigen winkeltje. Dat is leuk! Ik heb genoeg om mee te werken-:). Hele leuke en waardevolle dag dus!

Nogmaals bedankt! En die dag samen dwars door de kast bij mij thuis gaat er ook van komen. Ik heb me voorgenomen dat bij de eerstvolgende grote nieuwe klus ik mezelf dat kado ga doen. Ik meld me Tzt. Keep it up!”

-Natalia

Chiara heeft een hele fijne coaching stijl en een scherp oog voor wat bij jou als persoon past.

“De persoonlijke sessies van Chiara zijn een aanrader voor iedereen die haar kledingkast en kledingstijl wil upgraden zonder een hele nieuwe garderobe aan te schaffen. De workshop van Chiara was bijzonder inspirerend. Ik ben met heel veel nieuwe ideeën en tips voor mijn kleding, sieraden en ander accessoires naar huis gegaan.”

- Milena

Een van haar tips is om je kledingkast als winkel te zien waar je elke dag weer mooie combinaties kan 'shoppen'. Een eyeopener!

“Ook leert ze je om (nog meer) je eigen stijl te ontdekken. Wat een inspirerende stylingcoach is Chiara! Daarnaast is ze een onwijs leuke sprankelende vrouw met een geweldige eigen stijl. Ik kan een sessie met haar van harte aanbevelen! Ze kijkt zonder te oordelen en zonder haar eigen smaak op te dringen naar jouw garderobe en voorkeursstijl en heeft superveel tips & tricks om met alles wat je in je kast hebt hangen -met eventueel wat kleine aanvullingen als accessoires- een geweldige garderobe samen te stellen.”

— Marieke

Zin om samen te ontdekken wat mogelijk is met jouw kledingstukken? Geef je dan nu op.