De klas uit gestuurd

Als style coach schrijf ik niets voor. Ik geef mijn klanten inzichten, tips, om alles uit zich zelf te halen, het mooiste, dat waar zij blij van worden. En dat die glimlach op hun gezicht maar groter en groter wordt.

Ikzelf draag van alles. En regelmatig best heel extreem. Mijn dochter stuurde me zelfs eens haar klas uit omdat ze vond dat ik er wel heel apart uitzag. Maar dat doe ik dus expres. Om te triggeren, reacties uit te lokken, te inspireren. En omdat ik het durf. Met een opgeheven hoofd loop ik zo rond in Amsterdam. Ik vind het niet erg om op te vallen.

Dus de dag nadat ik de klas uit was gestuurd verscheen ik de dag erna nog extremer.

Zoals Lisa Bow Yeure zei: "Ik moedig alle vormen van merkwaardigheid aan, ook als ze pijn doen aan mijn ogen."

Ik sluit me daar geheel bij aan.

Faux fur jasje is trouwens een kinderjas. Daarover volgt nog een keer een blog.