De media vindt mijn werk blijkbaar ook interessant, want ik wordt geregeld geïnterviewd. Zie hieronder een selectie van de mooiste artikelen en video’s. Wil je ook iets schrijven over mijn concept of duurzame mode in het algemeen? Neem contact met me op!


De Volkskrant

Corinne, redacteur van de Volkskrant, haalde mij in haar kledingkast om orde op zaken te stellen in het kader van De Oktober opruim challenge. Naast een video reportage, heeft ze er ook een uitgebreid artikel over geschreven.

hetkanweladmin-logo.png

Hetkanwel

Asceline, redacteur van Hetkanwel.nl, vroeg mij 8 tips hoe aan de slag te gaan met je kledingkast als je geen idee hebt, wat je aan kunt doen in de ochtend.


FNV

Marlies interviewde me over mijn liefde voor kleding. We spraken verder over verdieping zoeken in je kledingkast, laagjes afpellen tijdens een kastsessie, de regenlaarsjes die je kreeg als kind en naast je bed zette en natuurlijk het winkelen in je eigen kledingkast.

chiarafair_foto.jpg

OW-OurWorld

Nanette, oprichtster van OW, heeft meerdere keren over mij geschreven. En altijd over mijn tips hoe jouw persoonlijke stijl te vinden, mijn duurzame kijk op kleding en mijn winkelen in je eigen kledingkast concept.


Chiara-voor-Soulstores-webformaat-1.jpg

Soul Stores

Talita, oprichtster van Soul Stores, vroeg mij voor haar rubriek Way of Life naar mijn mijn manier van stijlvol, bewust en duurzaam leven.

fd0092933c7a1b6f4db2c7e1f6540805-00004fc2.png

Go Frank

Jonne, founder of Go Frank, asked me about the “Three steps to reinvent your wardrobe.”