De media vindt mijn werk blijkbaar ook interessant, want ik word geregeld geïnterviewd. Zie hieronder een selectie van de mooiste artikelen en video’s. Wil je ook iets schrijven over mijn concept of duurzame mode in het algemeen? Neem contact met me op!


20190418_105927.jpg
Ik heb zelden zoveel complimenten gekregen als in de afgelopen weken. Ook, niet onbelangrijk, van mezelf.
— Aaf Brandt Corstius- JAN magazine 150e editie, mei 2019

JAN Magazine

Aaf Brandt Corstius is op zoek naar geluk. En voor JAN magazine schrijft ze columns over haar zoektocht. Ze had zoals ze zelf schrijft haar kledingkast al helemaal suf ge-Mariekondood. Maar dat werd een beetje saai. Tijd om deze Indiaan in haar kledingkast te halen vond ze.


6d73404e-5657-425d-ba97-fc0939fb21c9.jpg

het Parool

Tijdens de Week van de Circulaire Economie werd ik uitgenodigd door M-ode om te komen spreken. Het Parool, Hans van der Beek, schreef er een stuk over.


&Bloom

&BLOOM is a beautiful journey into aging. Photographer Denise Boomkens is (SELF-)portraiting fierce women over 40. A digital place for inspiration and recognition. The focus of &Bloom is on positive, beautiful and (here and there with a little help) natural aging.”

20190327_113918.jpg

De Volkskrant

Corinne, redacteur van de Volkskrant, haalde mij in haar kledingkast om orde op zaken te stellen in het kader van De Oktober opruim challenge. Naast een video reportage, heeft ze er ook een uitgebreid artikel over geschreven.


The Social Reporter

Saskia, ook wel bekend als de Social Reporter, vroeg mij haar te helpen om haar kledingkast te verduurzamen. En ze maakte er deze reportage over.


_Mokum eerst af-5140.jpg

Mokums Modefestijn

Marije en ik organiseerden op 12 mei 2019 een feest (catwalk show met tweedehands kleding, eten, kinderactiviteiten en een DJ) om te laten zien dat een duurzaam leven niet suf, saai of duur hoeft te zijn.

Verschillende media schreven daarover, wij zullen binnenkort onze film die we daarover lieten maken hier publiceren.


hetkanweladmin-logo.png
 

Hetkanwel

Asceline, redacteur van Hetkanwel.nl, vroeg mij 8 tips hoe aan de slag te gaan met je kledingkast als je geen idee hebt, wat je aan kunt doen in de ochtend.

 

S19A2067.jpg

Daily Nonsense

“De Nederlandse Marie Kondo, Chiara Spruit, maakt jouw kledingkast duurzaam”, aldus Rachel van Daily Nonsense.

chiarafair_foto.jpg

OW-OurWorld

Nanette, oprichtster van OW, heeft meerdere keren over mij geschreven. En altijd over mijn tips hoe jouw persoonlijke stijl te vinden, mijn duurzame kijk op kleding en mijn winkelen in je eigen kledingkast concept.


Chiara-voor-Soulstores-webformaat-1.jpg

Soul Stores

Talita, oprichtster van Soul Stores, vroeg mij voor haar rubriek Way of Life naar mijn mijn manier van stijlvol, bewust en duurzaam leven.

fd0092933c7a1b6f4db2c7e1f6540805-00004fc2.png

Go Frank

Jonne, founder of Go Frank, asked me about the “Three steps to reinvent your wardrobe.”