Hét belangrijkste item in je kast: ondergoed!

Welk kledingstuk verdiend nu eigenlijk de meeste aandacht in jouw kledingkast?
Het is dat kledingstuk dat je amper ziet. Maar dat wel heeeel veel voor je pasvorm, totale look en zelfvertrouwen kan doen. En bovendien zit het als eerste laag op je huid, vanaf daar begint het opbouwen van de laagjes van je outfit.
Ik heb het over je ondergoed of je lingerie. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen de 2? Ondergoed is praktisch. Lingerie is luxer. Hieronder heb ik het even over lingerie.

Zoals het belangrijkste stylingspunt bij lingerie : PAST HET?

En hoe zorg je daar nu voor?
Voor je broekjes is mijn stelregel dat je ze eigenlijk niet moet voelen zitten. Niet dat ze van je billen afglijden, maar ook niet dat ze in je lijf knellen. En dus ook niet aan het einde van dag na het avondeten. Dat er nog fijn een vinger tussen de rand van je broek en je lijf past. En voor je bh. Ga naar een speciaalzaak en laat per half jaar je borsten opmeten. Want ja, die veranderen dus regelmatig. Hup, in je agenda zetten. En doen! Ikzelf heb allerlei maten bh's in mijn kast liggen.

Zo zijn de eerste stappen gezet en volgt de rest van de outfit veel makkelijker.

En dan kan lingerie nog zoveel doen in functionaliteit. Liften, vergroten, verkleinen, verstevigen, benadrukken en verbergen. Die ene bh en dat onderbroekje? Ja dus.
Heb je een bh met push up effect? Of een bh zonder beugel. Probeer ze allebei maar eens aan onder een shirt. Zie je het verschil? Of een broekje met een lage rand of juist met een hele hoge rand. Test het, wat vind jij het fijnste?

Ik vind het GEVOEL dat lingerie je kan geven het aller aller belangrijkste. Het maakt echt een groot verschil voor je gevoel als je bijzonder fijn ondergoed aan hebt onder die dikke trui in plaats van een 'ik- heb -er- geen- aandacht- aan -besteed -setje'. Verwen jezelf en draag de zachtste lekkerste lingerie die je je kunt bedenken. ALTIJD!

Verder kun je met materialen enorm spelen net als met prints. Ga je voor kantjes, voor allerlei kleuren, voor strakke lijnen of printjes?

Nu zijn er echt lingerie experts en die ontwerpen lingerie of werken in een lingeriezaak. En zo’n expert ben ik niet. Maar ik heb wel een oudtante gehad die jaren lang in een lingeriezaak werkte. En ik ken wat mensen die hun eigen lingerielabel hebben of bij een lingeriemerk werken. Bovendien bezoek ik zelf een goede lingerie winkel waar ik veel van heb geleerd, n.l. Superbra.
Dus ik weet inmiddels wel wat. Zoek zelf ook zo'n fijne expert in je omgeving, ga je veel aan hebben.