Een nieuwe blik op je kast!

Waarom zou je mij uitnodigen in je kledingkast? Want tja, je hebt helemaal niks goeds in je kledingkast hangen. Leuk idee hoor, winkelen in je eigen kledingkast, maar dat kan helemaal niet bij jou. Jouw garderobe past niet meer bij de fase waarin je nu zit. En ik, Chiara, kom toch in een kledingkast om daar het optimale uit te halen? Nou, in jouw kast valt echt niets te halen. Denk je zelf...

Inmiddels heb ik al 1000den (!) vrouwen mogen coachen met hun kledingkast en ik heb slechts 1 vrouw vertelt, dat ik weinig voor haar kon doen. EENTJE! Deze vrouw had een hele minimale kledingkast met kledingstukken die ze allemaal droeg en met elkaar kon combineren. En omdat ze zulke sterke items had hangen, kon ze toch elke dag tijdloos en persoonlijk voor de dag komen.

Verder heb ik iedereen met welke kledingkast ook, kunnen inspireren en stylen. Zo had ik een vrouw die twee kinderen had gekregen en die korte jurken niet meer praktisch vond. Bij het optillen van de kinderen stond ze in haar onderbroek. En die truien met een lage inkijk, droeg ze liever ook niet meer, omdat ze zoveel moest bukken. Haar hakken vond ze nu onhandig, want ze liep zoveel met de kinderen en droeg dan liever iets stabiels.

Ik heb haar geleerd om haar kledingstukken als lappen stof te gaan zien. Dus haar jurken werden nu truien en tunieks. Sommige jurken hebben we samen kortgeknipt tot een trui, andere draagt ze nu met een jeans, legging of korte broek eronder. Want met de prints was niks mis, de kleuren waren nog mooi en de materialen vond ze erg fijn. Ook heb ik haar geleerd gebruik te gaan maken van basics. Een hemd of een blouse onder de trui met lage inkijk geeft al een heel ander beeld. We hebben in een trui de schaar gezet en deze omgetoverd tot een vest. En ook heb ik laten inzien dat als ze kleding verkoopt, ze voor dat geld nieuwe items kan aanschaffen. Zo heeft ze een aantal van haar hakken verkocht. Van dat geld heeft ze platte schoenen gekocht. En haar lievelingshakken draagt ze gewoon, als ze niet met de kinderen loopt. Want als jij je heel fijn voelt op hakken, blijf dan lekker gelegenheden zoeken waar je ze wel kunt dragen.

Dus, ook al is je kleding niet meer passend voor je nieuwe levensfase, ik ben in staat je tips te geven hoe je je kleding toch kan blijven gebruiken. Het lukt mij elke keer weer om een garderobe te maken bij jouw persoonlijkheid, wensen en levensstijl met de kleding die je al hebt. En ja, soms is er iets extra’s nodig, maar dat is altijd zeer beperkt. En dan krijg je ook daar advies over van mij. Zodat jij elke dag, elk moment, elke gelegenheid weet wat je aan kunt doen waarin jij je op je mooiste voelt, zelfverzekerd, volledig passend bij wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Bel me anders een voor een kastsessie! Ik heb er nu al zin in.