De blouse

Draag jij blouses? Een kledingstuk dat ik veelal uit de kast gehaald zie worden tijdens de feestdagen. Of zitten die net als bij mij vaak veel te strak bij je borsten? Of passen ze bij je borsten, maar zitten ze dan weer te ruim bij je schouders? Of heb jij altijd veel stof bij je rug over?

Oftewel, loop jij vaak te stoeien met de maatvoering bij blouses? Ik raad je aan je blouse dan open te dragen. Als jasje/vestje, zoals ik hier doe op de foto. Natuurlijk kun je altijd met een schuin oog naar de blouses in de rekken blijven kijken of er iets voor je bij zit, blouses (laten) vermaken en in het buitenland kijken of daar wel jouw type blouse hangt (want hé andere merken en andere pasvormen), maar verder verspeel geen energie.
Want je kunt wel steeds naar iets zoeken dat er niet is. En elke pas sessie gefrustreerd raken. Of je verzet je mindset. En je gaat je richten op andere mooie tops die zorgen dat jouw lijf op haar beste naar voren komt, dat het lekker zit en dat je alles kunt doen wat je wilt. Richt je op mogelijkheden, waar je blij van wordt! En dat geldt voor alle kledingstukken, want dit zie ik bij allerlei kledingstukken en vooral de feestelijke.

En wat die maatvoering betreft van kleding, dat weet je hè? Daar schreef ik al eerder over, maten zijn maar nummers zeg ik dan met mijn XL heupen, L billen, m’n S taille en XS schouders

Mooi weekend!