Styling voor Bas Kosters

Afgelopen donderdag mocht ik Bas Kosters helpen bij de opening van de Amsterdam FashionWeek, waar hij zijn collectie My Paper Crown showde. Een collectie bijna geheel gemaakt van oude vlaggen die ik, toen ik nog bij Bas werkte, met collega's door heel Nederland heb opgehaald. Hoe duurzaam!

Donderdag heb ik Bas z'n pop up winkel opgezet en gestyled waar hij na de show zijn kleding (show now, buy now) maar ook accessoires verkocht. En verder heb ik modellen gekleed, meegeholpen met het maken van het décor, en tussendoor was er volop tijd om te kletsen, fotograferen en dansen. Het was voor mij een ware feestdag van het tegenkomen van veel oude bekenden en het maken van nieuwe vrienden in n geweldige sfeer.

In de media is Bas de afgelopen dagen volop verschenen. Er is geschreven over zijn uitspraak 'We are not all equal but equally important'. En over “This collection is my gift to this world and you. I hope you realize you can give something too, the gift of attention, of seeing the other. Be generous!'

Check de foto’s die ik maakte op de dag zelf.