NOW is your time!

Jij & je kledingkast

Ok hier is de situatie. Je staat voor je kledingkast, klaar voor de dag, wat trek je aan? En je kijkt naar je garderobe die je goed kent. 

Jouw garderobe bestaande uit kledingstukken die je langzaam maar zeker verzameld hebt. 

Waar je allerlei ervaringen mee hebt gemaakt zoals die totaal uit de hand gelopen date, die heerlijke zomeravond met je vriendinnen en het vieren van je 40e verjaardag aan het water. 

Kleding waar jouw herinneringen aan kleven zoals dat je dat jasje bij toeval vond tijdens de kledingruil en dat je helemaal hebt vermaakt of die jurk die je van je tante erfde en waar je zoveel complimenten over krijgt als je die aanhebt. 

Je weet bovendien hoe die broek met je truien te combineren, die rok staat geweldig met je cowboylaarzen en dat shirt draag je het liefste met je zelfgemaakte gilet.

Je kledingstukken zitten heel lekker en horen bij jou. Kortom je voelt dat deze garderobe helemaal bij je past. 


En toch ben je ook weleens zoekende..

En toch… je bent ook weleens zoekende naar andere combinaties. Wat kun je nog verder doen met de kleding die je zo zorgvuldig eigen hebt gemaakt? In je wat creatievere buien probeer je te stylen, maar je komt er toch niet altijd helemaal lekker uit. Hoe kun je nu je eigen patronen doorbreken die je hanteert als je je aankleedt, wat zie je over het hoofd als je out of the box aan de slag wilt gaan met je schatten? 

Dit was precies waar Mascha en ik heel nieuwsgierig naar waren. Zij en ik hebben al jaren contact via Instagram. We reageren op elkaar kleding verhalen en trekken elkaar omhoog qua creativiteit, tips en inspiratie. 

Ze is een keer met mij meegegaan tijdens het duurzaam winkelen en ook toen bleek: de klik is er. We zijn allebei dol op combineren, mooie stoffen, onze collectie kledingstukken en weten onszelf te vieren. Dus wat zouden we doen als we te gast waren in elkaars garderobe? Een idee was geboren.

Kleding lenen van elkaar

We begonnen met het winkelen in onze eigen kast, met de ander in gedachten. Een grappig detail is namelijk dat Mascha en ik totaal andere lijven hebben. En een best aanzienlijk lengteverschil.  En zo kwamen we op een mooie zomerdag bij elkaar in Amsterdam Oost met stapels kleding en creëerden we voor de ander een outfit. Zo liep ik rond in de kleding van Mascha en zij in mijn kleren. En gooiden we over deze combinaties onze eigen finishing touch met accessoires. 

We hebben voor jou een filmpje gemaakt over de outfits: NOW is your time. 

Want we willen je aanmoedigen. Om dit ook te gaan doen, kleding ruilen met je dochter, je buurvrouw, je collega of je instagram vriendin. Wij garanderen je zoveel lol, zoveel creativiteit, zoveel nieuwe input voor je eigen kleding. En daarnaast kleding lenen is ook een hele goede manier om erachter te komen wat je stijl is als je hier nog mee worstelt. Je hebt dan geen miskopen want je geeft het weer terug aan de persoon van wie je het leende en als het helemaal je ding is koop je het zelf, zonder miskoop risico. 

NOW IS YOUR TIME!

 Kleding bij elkaar lenen, NOW is your time.