Chiara Cares

Ja zoals Lois Kruidenier dat zo mooi schrijft: ik geef alle fucks. Beter dan dat omschrijven kan ik het niet.

En de vrouwen met wie ik mij omring en waarvan jij die dit leest er één bent, doen dat ook. Dat verbindt ons. Naast dat jij en ik geven om creativiteit, eigenheid, duurzaamheid en kleding.

Dus, en nu ga ik nog een stapje verder, hoe doen we dat dan als we dat allemaal samenvoegen? Alle fucks geven, je aankleden op jouw manier, duurzaam creatief bezig zijn en dat te midden van alles wat er al speelt in ons leven en in de wereld?

Sommige dagen kom ik er ook beter uit dan andere. 

Voor jou heb ik in ieder geval elke donderdag iets in het leven geroepen dat je kan inspireren. Een duw in de rug kan geven. Een uitlaatklep biedt. Het heet Chiara Cares. Hoe werkt het? Je kunt je styling vraag insturen. Of je kledingkast vraag. Die vraag hoe te combineren. Wat te doen met kleurgebruik in je outfits. Of hoe duurzaam te shoppen. 

En ik geef je zo concreet en kort mogelijk antwoord. Het levert de mooiste gesprekken op, want velen binnen mijn Instagram community reageren daar weer op.

Wat levert het op naast die mooie gesprekken? Het zorgt ervoor dat de ongedragen kleding die nu in je kast ligt te liggen weer opgepakt gaat worden. Het helpt om wat te gaan doen met dat stapeltje broeken dat niet meer bij je past. Het motiveert om jezelf goed in de spiegel aan te kijken en te weten welke kant je op kunt gaan met kleurgebruik in je outfits. Het biedt je inzichten hoe die truien vol gaten weer op te lappen. Kortom: je gaat je garderobe gebruiken. Je boort je creativiteit aan. Je gaat mogelijkheden ontdekken van jezelf en je kast die je niet eerder zag.

Dus, vandaag en elke donderdag bied ik jou deze gelegenheid. Stel je vraag en ik luister. Zo simpel is het.

Ik heb wat screenshots voor jou verzameld om je een idee te geven welke vragen ik zoal krijg. Je kunt alle vragen terugvinden op mijn account.