Tip van Sarah: blijf bewegen!

Deze zomer bracht ik door in Italië en zocht ik mijn middelbare school vriendin Sarah op. Ze runt een fantastisch B&B in Oltrepò Pavese en ze leerde mij pasta maken. Eén van de gerechten die ik zo ongeveer al op 10 jarige maakte thuis, ik vind het altijd lekker en makkelijk om te bereiden.

Sarah gaf mij een handige tip die ik graag met jou deel en meteen vertaal naar jouw kledingkast (als je met mij een kastsessie hebt gedaan, dan weet je dat ik vaak voorbeelden gebruik uit de keuken).

Ze legde me uit dat het bereiden van de pasta uiteraard begint met het kopen van goede ingrediënten.

Afbeeldingen via Ispirazione Pasta, thisiscolossal.com en Sustainable Eating.

En daarna is het belangrijk dat je de pasta niet uit het oog moet verliezen tijdens het klaarmaken. Kookt het water in de pan, gooi wat zout erbij, voeg daarna de pasta toe en dan Sarah’s tip: BLIJF REGELMATIG ROEREN- BLIJF BEWEGEN!

En meteen toen Sarah me dat vertelde, zag ik de overeenkomst weer met wat ik mijn vrouwen vertel tijdens een kastsessie. Naast het verzamelen van kwaliteitskleding in je kast is het key om te blijven oefenen met combineren. Het gaat om in beweging blijven qua ontdekken waar je nu echt blij van wordt. Blijf werken aan het experimenteren met kledingoutfits om een kledingkast te krijgen waar je alle mogelijkheden van gaat ontdekken. Ga niet na een kastsessie achterover leunen, denkend dat het nu allemaal wel goed komt. Jouw leven is aan verandering onderhevig. Zorg dat je kast blijft meebewegen en dat je deze niet ontgroeit. Houd je aandacht bij je kledingkast.

Gaat dat elke dag even bewust? Nee, natuurlijk niet. Maar het fijne is dat je je elke dag aankleedt. Dus als vanzelf kan het oefenen, het experimenteren een ritueel worden. Ik denk regelmatig aan Sarah’s woorden, ze inspireren me.

Dank Sarah voor je tip! En wil je samen met mij winkelen in je kast om in beweging te komen, je kunt me vanaf nu boeken!